ПОМОЩ

Често задавани въпроси

Progressive sport е спортен клуб, създаден като партньорска организация на първото Прогресивно училище в София. Вдъхновени от мисията и визията на Прогресивните училища, Прогресив спорт подкрепя развитието на прогресивния модел в областта на метапредмета Благосъстояние.
Целите и подходите на спортния клуб са да изграждат у децата навици за здравословен и активен начин на живот, за отговорност към физическото им благосъстояние в синхрон с духовното с цел изграждане на цялостна личност в нейния баланс и здравословни връзки с останалите и света.

По банков път:

IBAN: BG96UNCR70001523526223

BIC: UNCRBGSF

Получател: “Прогресив спорт клуб” ЕООД

Като основание за плащане използвайте уникалния идентификационен номер на поръчката (напр. #1743), наименованието на конкретната услуга/дейност или пордукт, името на ученика и училището, в което е записан.

NB! Заявката ви няма да бъде активна преди получаването на превод по нашата сметка!

Най-добрият начин да следите нашите нови предложения е да следите и проверявате регулярно страницата на progressivesport.net, за да се информирате за тях. Освен това можете да се абонирате, като ни оставите email адреса си, за да получавате своевременно информация.

Когато желаете да направите заявка/поръчка  в някой от секциите на progressivesport.net., просто изберете категоря от главното меню и следвайте стъпките. В случай, че се предлага повече от една ценова опция, изберете ценовия пакет, който желаете да поръчате.

Трябва да попълните полетата за вашия ваучер, които автоматично се показват на страницата на продукта като част от процеса на покупка.

Важно е да имате потребителски акаунт в нашата страница. Ако вече имате такъв, влезте в него, за да осъществите поръчката си. В случай, че все още нямате акаунт в progressivesport.net посетете страницата за регистрация в главното меню  – “Log in” или “Register”, попълнете полетата и системата автоматично ще Ви създаде такъв и ще можете да продължите незабавно към поръчката, след като бъдете удобрени от администратора на сайта.

 

Запознайте се с Общите условия и изпратете формата, като натиснете бутона „Продължи”. Ще бъдете отведени в страницата за плащане на избраният от Вас метод на плащане.

След като направите успешна заявака, вие ще получите email, че вашата поръчка е получена и е в “изчакане”.

След като получим и подтвърдим плащане по нея, статутът и ще се промени на “приключена”.

В някои случаи вашите заявки могат да бъдат отказани

След като е получено плащане по вашата заявка/поръчка и тя е одобрена от администраторите на сайта, системата автоматично генерира  ваучер, който можете да намерите в страница Моят профил. Също така ще получите вашите ваучери като прикачени файлове към своите имейли за поръчка, след като поръчката бъде платена. Ако е зададен имейл на още един получател,  (допълнителен email до който искате да изпратите ваучер) той също ще получи имейл с прикачени ваучери.

След като го получите и изтеглите е необходимо да го разпечатате на хартиен носител.

 • Ваучерът е виртуална разписка, която потребителите получават в електронен вид в профила и на имейла си, след като направят покупка през progressivesport.net
 • Ваучерите съдържат уникални номера и QR код – номер на ваучера и секретен код. Чрез тях се удостоверява, че за него е било реално платено и че следва съответният служител/партньор да Ви обслужи.
 • Ваучерите могат да бъдат персонализирани с информация, въведена от Вас, като това ви позвалява да бъдат използвани като подарък.
 • За да използвате ваучера е необходимо да го предоставите на обслужващия персонал. Това можете да направите, като го покажете от телефона Ви, или като го предоставите разпечатан. Съветваме Ви да не разпечатвате ваучерите, а вместо това да ги показвате от телефона.
 • В конкретните условия за ползване на всеки ваучер е посочен периодът, в който можете да го използвате, както и всякакви други условия и изисквания за ползването му.
 • Валидирането на ваучерите, издадени от progressivesport.net, се извършва при съответния служител, партньор или търговец, за когото са предназначени.
 • След изтичане на посочения период на активност е необходимо да обновите абонамента си, след което ваучерът ще бъде активен за съответния период отново.
 • Остатъчни средства по ваучери от предходни периоди не се възстановяват.
 • Зададеният период за ползване на ваучери може да се удължи от администраторите на progressivesport.net единствено при продължителни прекъсвания на учебния процес (например “грипни ваканции”, други ваканции или мероприятия с продължителност от една или повече седмици).

Да може!

Можете да пратите ваучера на получател, на който искате да подорите ваучер. За целта е нужно преди да завършите вашата поръчка да попълните полетата email на получателя и поздравително съобщение в полето за съобщения.

При някой от подаръчните ваучери имате възможно сами да въвеждате стойноста им.

Абонаменти в progressivesport.net означава заявка за редовното и ритмично получаване на даден продукт или услуга.

С абонаментите на progressivesport.net вие можете да създавате и управлявате продукти и услуги с повтарящи се плащания.

 • Вие сами можете да управлявате собствения си план, включително да го надграждате или понижавате
 • Вградените известия за подновяване  и автоматичните имейли ще ви уведомяват, кога плащанията за абонамент са обработени.

Условно абонаментие са разделени на три основни типа:

1. BASIC – Стандартен месечен абонамент, който е с максимална продължителност от 6 седмици след неговото активиране. Към него е прикрепен ваучер със същия период на активност.

 • Този абонамент има гратисен период от 1 или 2 седмици (в зависимост от броя седмици на текущия месец) за компенсиране на пропуснати занимания.
 • След изтичането на този период, абонаментът и ваучерът към него стават неактивни. За да ги активирате и подновите е необходимо да влезете във вашия профил и да го направите ръчно (меню “Моят профил”-“Абонаменти” ).
 • Случаите, в които изразходвате средствата от ваучера в рамките на текущия месец предсрочно (при регулярни посещения без прекъсване – за 4 или 5 седмици) е необходимо да подновите своя абонамент предсрочно, да го повишите или понижите. Това е възможно в меню “Моят профил”-“Абонаменти” .
 • Срокът на активност на абонамента, съответно на ваучера се удължава единствено при продължителни прекъсвания на учебния процес (например “грипни ваканции”, други ваканции или мероприятия с продължителност от една или повече седмици).
 • Ваучерът към този абонамент може да се използва само за конкретното ателие, дейност или курс!

2. SILVER -Абонамент с продължителност и период на активност от 3 месеца след неговото активиране.

 • Абонаментът съответно ваучерът към него са продължителност и период на активност от 3 месеца след тяхното активиране.
 • Този абонамент е с фиксиран срок и не може да се подновява предсрочно.
 • Ваучерът към този абонамент може да се използва само за конкретното ателие, дейност или курс!

3. GOLD – Абонамент с продължителност и период на активност от 4 месеца след неговото активиране.

 • Абонаментът съответно ваучерът към него са продължителност и период на активност от 4 месеца след тяхното активиране.
 • Този абонамент е с фиксиран срок и не може да се подновява предсрочно.
 • Ваучерът към този абонамент може да се използва само за конкретното ателие, дейност или курс!